stara pazova
STARA PAZOVA
- Komisija za izbor korisnika pomoći u okviru programa za rešavanje stambenog pitanja izbeglica, Potprojekta 5 – građevinski materijal, zaključenim između Komesarijata za izbeglice i migracije, “Jedinicom za upravljanje projektom Istraživanje i razvoj” i opštine Stara Pazova, poziva izbeglice da se prijave za dodelu paketa građevinskog materijala.

Pravo konkursa na ovom pozivu imaju izbeglice, koje su usled događaja iz perioda od 1991. do 1995. godine, stekle status izbeglice u Republici Srbiji, bez obzira na njihov status u vreme rešavanja stambene potrebe, i to: izbeglice koje žive u kolektivnim centrima ili nekom drugom vidu kolektivnog smeštaja, formalnog ili neformalnog i ugrožene izbeglice u privatnom smeštaju i bivše nosioce stanarskog prava, a koje su bez trajnog rešenja u zemlji porekla ili Republici Srbiji.

Javni poziv za dodelu njamanje 30 paketa građevinskog materijala za poboljšanje uslova stanovanja izbeglica biće objavljen 26.decembra tekuće godine na oglasnim tablama opštine Stara Pazova i mesnih zajednica kao na internet prezentaciji opštine Stara Pazova www.starapazova.rs i Komesarijata za izbeglice i migracije www.kirs.gov.rs.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc