opacic montaza
ZAGREB - Portal Dnevno.hr danima proganja SDP-ovu potpredsjednicu Sabora Milanku Opačić zbog fotografije na kojoj, kako tvrde, Opačić pozira u crvenoj majici s četničkim simbolom, no jedan genijalni tip na Twitteru razotkrio je prijevaru ovog opskurnog portala.

Na svom je Twitter profilu objavio fotografije od kojih je ekipa na Dnevnom iskompilirala montažu Milanke Opačić za koju su tvrdili da je autentična i da “nikako nije riječ o Photoshopu”.

Glavu Milanke Opačić jednostavno su zalijepili na tijelo druge žene koja pozira u spornoj crvenoj majici koja ima iscrtana četiri “s”.

Zbog napada na SDP-ovu zastupnicu, predsjednik te stranke Davor Bernardić zatražio je od ministra unutarnjih poslova Vlahe Orepića da policija odmah počne štititi Opačić.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc