Stevo i Nada Tanjga u trošnom kućerku sa tri stare stolice, stolom i neupotrebljivom peći OĆESTOVO - Život u trošnoj kućici, oronulom objektu sa tri sobice i samo tri stare stolice te neupotrebljivim štednjakom na struju i malim frižiderom, samo su neki od problema porodice Tanjga iz kninskog sela Oćestovo o kojima je Portal Novosti već pisao, a naš sajt prenio.

Cilj je da ova porodica, u kojoj su svo troje članova porodice bolesni, konačno dobije svoj krov nad glavom, za što su potrebna određena novčana sredstva. Stevan i Nada Tanjga nemaju sredstava da sami sebi priušte život dostojan čovjeka, a najveća im je želja da njihova kćerka Jelena konačno dobije svoju sobu, jer u prostoru u kojem sada borave niko od njih nema ni najosnovnije uslove za život.

Svi koji žele da pomognu ovoj porodici sredstva mogu uplatiti na žiro račun. Na opisu plaćanja neophodno je napisati ‘za porodicu Tanjga’, kako bi namjenska pomoć stigla samo njima. Broj žiro računa za pomoć ovoj porodici je: HR5223600001500105695.
banijsko vece cbc
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc