pomoc biblioteka knin szs
KNIN - Početkom oktobra humanitarna organizacija Srbi za Srbe izvršila je novu isporuku pomoći za buduću multifunkcionalnu biblioteku „Dositej Obradović“, koja će se nalaziti u nekadašnjoj osnovnoj školi u Riđanu, na Dalmatinskom Kosovu, nedaleko od Knina. Projekat koji vodi udruženje „Žene Kosovske doline“ se privodi kraju i očekuje se uskoro potpuno puštanje u rad, kako internet centra, tako i biblioteke. U sklopu poslednje pošiljke isporučeno je 7 monitora i 3 kompjutera neophodnih za rad internet centra, kao i još oko 70 novih naslova knjiga kojima smo kompletirali glavni deo pomoći ovom bitnom projektu za srpsku zajednicu sa tih prostora.

U Humanitarnoj organizaciji Srbi za Srbe smatraju da je ovaj projekat od velikog značaja za naš narod, prevashodno za najmlađe, i nastaviće da prate razvoj celokupnog projekta i da po potrebi ponovo izađu u susret isporukom potrebnih stvari. U organizaciji se zahvaljuju još jednom na angažovanju prijatelju organizacije gospodinu Banetu Kojiću i njegovim saradnicima, koji su u velikoj meri zaslužni za prikupljanje do sad poslate pomoći.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc