grmovac sastanak
GRMOVAC - Uz podršku narodnog poslanika Miodraga Linte dana 15. juna 2017. godine održan je sastanak delegacije izbjegličkog naselja Grmovac (opština Zemun) sa predsjednikom opštine Zemun Dejanom Matićem. Delegaciju izbjegličkog naselja Grmovac činili su sveštenik Vladimir Milanović, Saša Bjelajac, Sanja Subotić, Bojan Glogovac i Valentino Popović. Ovaj sastanaka je bio nastavak sastanka koje je održan 23. maja 2017. godine sa zamjenikom Gradonačalenika Beograda Andrejom Mladenovićem.

Na sastanku su navedeni brojni problemi naselja Grmovac, kao što su: neasfaltirane ulice, nepokošena trava u nenaseljenom dijelu naselja, neočišćeni kanali pored puta, nemogućnost ulaska u naselje sa autoputa, loša komunikacija sa mjesnom zajednicom Ugrinovci, nemogućnost kupovine parcela zbog neizvršene parcelacije, nepostojanje škole, vrtića i pošte i dr. Linta i članovi Udruženja su istakli da prvi problem koji treba rješiti jeste asfaltiranje dvije ulice čime bi se omogućio autobuski prevoz, kao i kretanje drugih vozila, kroz čitavo naselje.

Predsjednik opštine Zemun Dejan Matić je pokazao spremnost da pomogne rješavanje nekih od brojnih problema, kao i da pomogne aktivnosti Udruženja vezano za obilježavanje slave naselja Grmovac Svetog proroka Ilije. Dogovoreno je da se uspostavi što bolja koordinacija sa Gradom Beogradom i budućom Vladom s ciljem rješavanja navedenih problema.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc