El. poštaŠtampaExport ICS

Radionica ojkanja 2017

Događaj

Naslov:
Radionica ojkanja 2017
Kada:
sreda, 16. avgust 2017 - subota, 19. avgust 2017
Gdje:
Nacionalni park Krka - ,
Kategorija:
Najave događaja
Izvor:
SKD Prosvjeta

Opis

ojkanje
SKD Prosvjeta iz Zagreba poziva zainteresirane da se prijave na radionicu ojkanja koja će se održati od 16. do 19. avgusta ove godine na prostoru NP „Krka“ u području vidikovca Manojlovac i amfiteatra Burnum. Radionicu će voditi iskusni i visokostručni etnomuzikolozi – istraživači, dr.sc. Joško Ćaleta iz Zagreba i Maja Stojanović iz Beograda, a u realizaciji ovog projekta pomagat će im autohtoni pjevači, nositelji tradicije, iz Šibensko-kninske županije.
 
Kotizacija za četverodnevnu radionicu iznosi 200 kn, a za određeni broj sudionika postoji mogućnost sufinanciranja. Organizatori osiguravaju hranu za četiri radna dana, a osiguran je i besplatni smještaj u Kistanjama.
 
Ako želite sudjelovati na radionici, obavezno se prijavite, s obzirom na to da je broj polaznika ograničen na maksimalno 20 polaznika. Prijave se primaju do popunjenja, a možete ih poslati na adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Prijavnicu i više informacija možete naći na stranici Duga iznad Krke.


Lokacija

Lokacija:
Nacionalni park Krka
Zemlja:
Croatia

Lovačka zabava u Čikagu

februar
subota
17
Udruženje krajiških Srba "Prelo" iz Čikaga  organizuje Lovačku zabavu u subotu 17. februara 2018. godine na imanju hrama Sv. Jovana Krstitelja,  13847 Bell Rd, Homer Glen, IL Programom je predviđena priprema srnećeg paprikaša, zabava od 6PM uz Slađanu Ristić i Dejana Petrovića te …
Hram Svetog Jovana Krstitelja

Jubilarno Krajiško veče u Smederevu

mart
subota
24
Deseto jubilarno Krajiško veče u Smederevu održaće se 24.03.2018. godine u motelu "M na raskršću" sa početkom od 19 časova. Goste će zabavljati Momo i "Dodir" i grupa Majkani. Cijena karte po osobi: 1700 dinara Večera i piće neograničeno! Informacije i rezervacije na telefon: 065 58 45 640
19:00 h
M na raskršću