anto kovacevic ZAGREB - Anto Kovačević iz desno orijentisane HSP dr. Ante Starčević kaže da je predsednik SNV-a Milorad Pupovac četnik bez brade, a za bivšeg doživotnog predsednika SFRJ Josipa Broza Tita da je najveći zločinac 20. veka.

"Pupovcu sam rekao da je četnik bez brade, nije se uvredio. Uostalom, treba priznati da je obrazovan i pametan čovek, ali mu Hrvatska nije na srcu. Ja cenim sve Srbe koji vole svoju državu, za nju su ratovali, ali ne i one koji stalno protiv nje rade", rekao je Kovačević gostujući u emisiji Bitno TV Mreže, preneli su hrvatski mediji.

Smatra da nijedan trg u Zagrebu ne treba da nosi Titovo ime.

Tito je, prema njegovim rečima bio prevrtljivac, koji je, kako je rekao, pre podne pio rusku vodku sa Staljinom, a poslepodne viski sa Čerčilom.

"Vlastitu je ženu u Rusiji prijavio Staljinu", naveo je Kovačević i dodao:

"Reč je o jednom od najvećih zločinaca dvadesetog veka. On ne zaslužuje da ima trg u centru Zagreba. Uostalom je i poznati prevrtljivac".
banijsko vece cbc
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc