nikola arbutina
DVOR NA UNI
- Nikola Arbutina sinoć je na Skupštini Opštinske organizacije SDSS-a Dvor ponovo izabran za prvog čoveka stranačke organizacije u ovom banijskom mestu. Arbutini je poverenje dalo svih 23-oje prisutnih od ukupno 25 delegata koliko Skupština ukupno broji.

Potpredsednik je Božo Trivanović. Trivanović je izabran nakon što su od kandidature za potpredsednika odustali Dragan Šašo i Miroslav Krstinić.

Osim Arbutine i Trivanovića u Izvršnom odboru odlukom delegata su Rade Kepčija, Miroslav Krstinić, Željko Pribičević, Ljuban Milaković i Dragan Šašo. Predsednik Nadzornog odbora je Nikola Trbulin, a članovi Čedomir Knežević i Dušan Rogulja. Izabrano je i 12 delegata koji će dvorsku organizaciju predstavljati u Skupštini sisačko-moslavačke županijske organizacije.

“Dvor je rasadnik svih stranaka jer gotovo da nema stranke u Hrvatskoj koja nije ovdje pokušala delovati i uzimati nam birače. Međutim, nastajale su i nestajale, pa mi zapravo unutar naše zajednice nemamo političkog protivnika. Zato i podižemo “lestvicu više”, te želimo i nameravamo da sadašnjih 6 opštinskih većnika podignemo na 7 uz pozicije načelnika i zamenika, rekao je Arbutina u programu rada ogranka.

Skupštinu OO SDSS Dvor pozdravio je predsednik Izvršnog odbora stranke Boro Rkman koji je rekavši da ga raduje spoznaja o snazi organizacije. “Predsednik reče da nemate pravu političku konkurenciju. Ako je tomu tako pazite da se ne desi česta matrica da u takvim uslovima budete sami sebi najveći protivnici! Odnosno da slabijom saradnjom i partikularnim interesima sami sebe oslabite, rekao je. Rkman je članove stranke upoznao i o pozicioniranju SDSS-a na novoj političkoj mapi RH u kontekstu nove Vlade.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc