jovicic sdss
HRVATSKA KOSTAJNICA - Novoizabrani predsednik Županijske organizacije SDSS-a Sisačko-moslavačke županije Branko Jovičić je posetio gradski ogranak stranke u Hrvatskoj Kostajnici i učestvovao u radu tamošnjeg izvršnog odbora stranke. Obilazak stranačkih organizacija dio je Jovičićeva Programa rada kojeg je nedavno usvojila Skupština, a cilj je neposredno upoznati se sa aktivnostima i mogućnostima svake od 11 opštinskih i gradskih stranačkih organizacija koje deluju u sastavu sisačko-moslavačke županijske organizacije.

Plan obilaska usaglašen je na nedavnoj konstitutivnoj sednici novoizabranog županijskog Izvršnog odbora, a i u Kostajnici kao i nedavno u Vrginmostu, sednici je prisustvovao predsednik Izvršnog odbora stranke i zamenik župana Boro Rkman.

“Naš cilj su dva većnička mandata i pozicija zamenika gradonačelnika. Nije nedokučivo ukoliko sve srpske organizacije budu delovale koordinisano. U ovom momentu tomu baš i nije tako i nemamo previše vremena za korekcije, rekao je predsednik GO SDSS Hrvatska Kostajnica Petar Samardžija. Dodao je kako nije zadovoljan aktivnostima neformalne koordinacije u kojoj su okupljeni stranka, Prosvjeta, manjinsko Vijeće i mjesni paroh. Koordinacija je zamišljena da svi delujemo u istom cilju konsolidacije zajednice.

Kostajnički ogranak u januaru planira održati Skupštinu, sačiniti izbornu strategiju i poleti ozbiljnu pripremu za lokalne izbore.

Sednici su prisustvovale Irena Bekić predsjednica pododbora SKD “Prosveta” i predsednica VSNM-a Hrvatska Kostajnica Dragana Zebić, te predsednik stranke u Vrginmostu Milan Vrga.

Do kraja godine Jovičić i Rkman posetiće OO SDSS Dvor čija je sednica Izvršnog odbora zakazana za 27. decembar 2016.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc