sdss smz SISAK - Zadovoljan sam i tempom i kvalitetom razgovora koje smo vodili u 4 od 11 Izvršnih odbora naših organizacija, kako smo to planirali na poslednjoj sednici. Otvoreno smo bez “fige u džepu” i sasvim direktno pričali o problemima koji muče pojedine organizacije. U tekućem mesecu odradićemo sastanke i u preostalih sedam organizacija, te ćemo time imati sasvim jasnu “krvu sliku” stranačkih ogranaka. Rekao je ovo u Sisku na sednici Izvršnog odbora Županijske organizacije SDSS-a Sisačko-moslavačke županije predsednik Branko Jovičić.

On je zajedno sa potpredsednicom Mirjanom Oluić i predsednikom Izvršnog odbora stranke Borom Rkmanom u 15-ak dana obišao organizacije u Vrginmostu, Hrvatskoj Kostajnici, Dvoru i Topuskom. “Za 15 dana odradili smo sednice u 30 % organizacija”, rekao je Jovičić.

Osim uobičajenog stranačkih problema, često baziranih na slabijoj međuljudskoj i međuinstitucionalnoj saradnji (odnos stranke sa podoodborima Prosvete, manjinskim većima, Crkvom…) večeras je ključnim problemom kvalifikovana aktivnosti i namere oko odlaganja radioaktivnog otpada na podriučju opštine Dvor.

“Radioaktivni otpad je svakako bila dominantna tema sednice dvorskoga Izvršnog odbora, pa je sasvim logično da se ovom problematikom pozabavi i županijsko stranačko telo”. U tom konteksktu županijski Izvršni odbor je mišljenja da bi bilo izuzetno dobro da cenralna stranačka tela i predstavnici o ovoj problematici zauzmu stav. Izvršni odbor razmišlja o održavanju tematske sednice u Dvoru, te u tom smislu će zvanično upoznati Predsedništvo stranke!
banijsko vece cbc
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc