sdss ka
KARLOVAC - Dosadašnji vršilac dužnosti predsjednika Županijske organizacije SDSS-a Karlovačke županije i načelnik općine Krnjak Dejan Mihajlović, izabran je jednoglasno za predsjednika te stranačke organizacije u Karlovačkoj županiji. Usvojeni su izvještaji o radu u protekle četiri godine, kada je dio članova napustio stranku prevođen dožupanom Sinišom Ljubojevićem. Usvojen je i plan rada za naredno razdoblje, u godini kada stranka obilježava 20 godina djelovanja i rada.

- Stranka nija nastala preko noći pa ju nije bilo ni moguće rasturiti preko noći što su neki htjeli, iskazujući pretjerane ambicije, nažalost uz pomoć nekih velikih političkih stranaka. Ostvarili smo ipak dobre rezultate, posebno u izborima za vijeća srpske nacionalne manjine, no i tu je raskol učinio svoje. Bez obzira na sve, ljudi nam se vraćaju pa smo u zadnje vrijeme učlanili stotinu i više novih članova. U manjinskim vijećima smo izjednačeni i ne možemo reći da li naši bivši članovi ili mi imamo prevagu u sastavu vijeća - rekao je Mihajlović. Od glavnih zadataka je istaknuo predstojeće lokalne izbore.

- Pred nama je još dosta posla posebno u konsolidaciji stanja u stranačkoj organizaciji u Karlovačkoj županiji. Bit će još mnogo pokušaja destabilizacije. Vi dobro radite svoj posao i tako nastavite. Predstojeći izbori će nam biti prvi test. Dobro je da u Vojniću, Plaškom i Slunju jača utjecaj SDSS-a - rekao je potpredsjednik Milorad Pupovac.

Izrazio je negodovanje zbog neusvajanja izmjena Statuta u općini Plaški, zapitavši se zašto tamošnji načelnik iz SDP-a blokira usvajanje izmjena Statuta. Pupovac je obavijestio prisutne da će uskoro započeti izgradnja novog mosta u Veljunu, koji je nabujala Korana odnijela prije par godina. Milanovićeva vlada je osigurala 10 miliona kuna, a još je dobiveno nekoliko miliona, jer prije izgradnje mosta treba napraviti i asfaltirati pristupne ceste.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc