sdss dubica
HRVATSKA DUBICA
- U mesnom domu u Živaji juče je održana osnivačka Skupština Opštinske organizacije Samostalne demokratske srpske stranke Hrvatska Dubica. Osnivači i članovi Skupštine jednoglasno su za predsednika izabrali Đorđa Tomića. Potpredsednik je Željko Radmanović, a izabrani su Izvršni i Nadzorni odbor kao i ostala stranačka tela.

“Cilj organizacije je aktivnost na konsolidaciji srpske zajednice u opštini Hrvatska Dubica, te doprinos ukupnom razvoju opštine”, rekao je novoizabrani predsednik. Da bi se pozitivni pomaci učinili neophodno je na predstojećim izborima ostvariti većničke mandate i poziciju zamenika načelnika opštine.

Organizovana aktivnost stranke neophodna je za sve. Međutim, pogotovo je to bitno za nas mlađe koji živimo ovde i od svojeg rada i ideja za zapošljavanje i samozapošljavanje pokušavamo osvtvariti kvalitetan život, rekla je članica Skupštine Dijana Radmanović. “Možda krećemo od nule, ali ipak krećemo”!

Predsedavajući Skupštinom Boro Rkman, predsednik Izvršnog odbora SDSS-a je naglasio kako ovim činom i Srbi iz Dubice i njoj pripadajućih naselja postaju uvezani u veliku porodicu članova stranke i njenih organa. “U svom radu imaćete podršku, ali najveći deo aktivnosti ipak odrađujete sami na način da kvalitetnom pripremom ostvarite dobar rezultat, da imate svoje većnika u predstavničkom telu i zamenika načelnika. A tada kada imate infrastrukturu ko god da bude opštinski načelnik sa njim ćete iznalaziti realne modele za poboljšanje uslova života. U tomu ćete imati podršku kako županijske organizacije, tako i viših stranačkih instanci, rekao je Rkman.

Članove Skupštine najmlađe organizacije u sastavu SDSS-a pozdravio je Branko Jovičić, predsednik Županijske organizacije Sisačko-moslavačke županije, a Skupštini je prisustvovao i predsednik OO SDSS Vrginmost Milan Vrga.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc