kampanja glina sdss
GLINA - U Sisačko-moslavačkoj županiji srijeda je bila jedan od intenzivnijih dana predizborne kampanja. Kandidat za zamjenika župana Bogdan Rkman zajedno sa kandidatom za dogradonečalnika Gline družio se sa biračima na glinskoj pijaci. Sa građanima Gline kao podrška stranačkim kolegama bio je i saborski zastupnik Boris Milošević. U Glini su kolege došli podržati i predsjednik Županijske organizacije Branko Jovičić, te Dragutin Ćelap i Milan Vrga predsjednici organizacija u Topuskom i Vrginmostu, te kandidati na nedjeljnim izborima.

Milošević i Rkman potom su obišli i brojne druge sredine i iskazali podršku stranačkim kandidatima na javnim okupljanjima; Donji Kukuruzari, Dvor, Kostajnica, Dubica…, ali o politici stranke i njenim kandidatima razgovarali u opuštenim kućnim atmosferama srpskih domaćina.

U dijelu kampanje (Hrvatska Kostajnica) učestvovala je državna tajnica Spomenka Đurić.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc