glina zamjenici
GLINA
- Stjepan Kostanjević gradonačelnik je Gline već godinu i pol, a povjerenje birača, kao HDZ-ov kandidat, za obnašanje dužnosti gradonačelnika u sljedeće četiri godine dobio je i na Lokalnim izborima 21. svibnja, i to osvojivši 53, 81% glasova birača.

Dužnost njegovog zamjenika od sada će obnašati mladi Dario Žinić, magistar kineziologije i svestrani sportaš. On je svoju dužnost na svečanoj primopredaji upriličenoj u Gradskoj upravi Grada Gline preuzeo od dosadašnje zamjenice glinskog gradonačelnika doktorice Sanje Štingl – Vlašić.

Zamjenik Žinić najavio je realizaciju određenih projekata u narednom periodu.

"Moj rad bit će orijentiran na boljitak mladih", naglasio je Žinić.

Na nedjeljnim Lokalnim izborima najviše glasova svojih sugrađanki i sugrađana za obnašanje dužnosti zamjenice gradonačelnika iz reda srpske nacionalne manjine dobila je Branka Bakšić koja je, kao kandidatkinja grupe birača, osvojila 39, 98% glasova birača. Dužnost je preuzela od dosadašnjeg zamjenika Đure Stojića.

Zamjenica Bakšić najavila je kako će se zalagati za rješavanje svih problema pripadnika srpske nacionalne manjine u Glini, a pogotovo će se boriti da svi u svojim kućanstvima imaju elektirčnu energiju.

A od riječi su važnija djela za koja su novi zamjenici glinskog gradonačelnika Žinić i Bakšić naglasili kako će itekako biti vidljiva u njihovom mandatu te su još jednom zahvalili svim biračima koji su im svoje povjerenje dali na Lokalnim izborima 21. svibnja, obećavši da ih neće iznevjeriti.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc