veritas na sajmu knjiga
BEOGRAD
- DIC „Veritas“ na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu knjiga od 23–30. oktobra izlaže svoja izdanja knjiga i publikacija na štandu u prolazu između Hale 1 i Hale 4, kao i prošle godine.

Na sajmu se, između ostalih, nalazi i nova knjiga Veritasovog predsednika Save Štrbca „Hronika prognanih Krajišnika 4 – Zapisi iz izgnaničkog doma od jula 2015. do septembra 2016. godine“. Svakoga dana od 18 do 21 časova autor i predsednik DIC „Veritas“ Savo Štrbac biće sa vama na štandu.

Promocija „Hronike prognanih Krajišnika 4“ zakazana je za subotu, 29. oktobar u 16 časova u sali „Vasko Popa“ (Hala 1A). O knjizi će govoriti: dr Sanda Rašković Ivić, dr Čedomir Antić, Mira Jovanović, Predag Vasiljević, Đurđica Popović i autor Savo Štrbac. Tekstove iz knjige čitaće Korana Štrbac.
 
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc