ljubojevic bandic
ZAGREB
- Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, sa suradnicima, primio je danas, u Gradskoj upravi Sinišu Ljubojevića, predsjednika Srpskog kulturnog društva Prosvjeta.

"Na sastanku smo razgovarali o radu SKD Prosvjeta, koje je najveće društvo Srba u RH, rekla je zamjenica gradonačelnika Olivera Majić i dodala: Zajedničkim aktivnostima s SKD Prosvjeta još jednom potvrđujemo multikulturalnost, multietničnost i otvorenost Grada Zagreba te nastojanje da sve konkretne zadatke riješimo na obostrano zadovoljstvo" - rekao je Ljubojević.

Siniša Ljubojević je u izjavi nakon sastanka izrazio zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom s Gradom Zagrebom u sferi kulture, očuvanja kulturnog i jezičnog identiteta Srba u RH.

"Konkretna točka u kojoj smo dobili direktnu financijsku potporu Grada Zagreba, uz sve one do sada, je da organiziramo 22. Ljetnu školu srpskog jezika Sava Mrkalj, koja se i održala na Viru pretprošli tjedan. Nastavit ćemo suradnju sa Stručnim službama i rješavati svu problematiku koja je u interesu Prosvjete i Grada" - zaključio je predsjednik SKD "Prosvjeta".
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc