Dani kulture Srba
Ovogodišnji 20. Dani kulture Srba istočne Slavonije, Baranje i zapadnog Srema, u organizaciji regionalnog Koordinacionog odbora Srpskog kulturnog društva “Prosvjeta”, biće održani u periodu od 7. do 28. oktobra.

Svečano otvaranje manifestacije biće upriličeno u subotu, 7. oktobra u 20 časova, u Domu kulture u Jagodnjaku.

Osijek će biti domaćin Susreta pesnika, 13. oktobra. Program će biti održan u 19 časova, u organizaciji i prostorijama osječkog pododbora.

U organizaciji Prosvjetinog pododbora Bijelo Brdo biće održan Susret folklornih društva, koji je na programu 14. oktobra od 19 časova, u tamošnjem Domu kulture.

U Bršadinu će 22. oktobra u 20 časova, u mesnom Domu kulture, biti održano Dramsko veče, kao pretposlednji program ove manifestacije.

Svečano zatvaranje 20. Dana kulture Srba istočne Slavonije, Baranje i zapadnog Srema biće 28. oktobra u 19 časova, u Hrvatskom domu u Vukovaru.

Program ovogodišnje manifestacije biće realizovan uz pomoć Saveta za nacionalne manjine Republike Hrvatske, Grada Vukovara, Vukovarsko-sremske i Osječko-baranjske županije i Zajedničkog veća opština.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc