Mladen Kocić Mladen KocićZAGREB - U Hrvatskoj se i dalje ne smiruju strasti posle nemilih scena na futsal derbiju između Dinama i Nacionala. Huligani iz navijačke grupe “Bed blu bojs” utrčalli su na teren uz vređanje i povike srpskim igračima koji nastupaju za goste “Ubićemo vas” i “Zaklaćemo vas”, što su preneli hrvatski mediji pozivajući se na izjavu prvog čoveka gostujućeg kluba Ivice Đola.

Međutim, srpski internacionalci iz redova Nacionala Borko Surudžić i Mladen Kocić ne plaše se ostanka u Zagrebu, šta više demantuju da je sukob nastao baš zbog njih.

- Sa nama dvojicom sve je u redu, nikakvih problema nismo imali. Pretučen je predsednik Đolo, kao i golman Pavlić i saigrač Čujec na parketu. Nikakvih uvreda na račun Srba nije bilo... Ni u jednom momentu nisam pomislio na vraćanje u Srbiju, kao ni Kocić. Iza ovog incidenta nije politička priča, zakazala je organizacija meča što je iskoristilo desetak huligana i epilog je poznat. Za dve godine koliko smo u Hrvatskoj nismo imali nijednu lošu situaciju, imamo odličnu saradnju nsa svima u klubu i oko njega. Osećamo poštovanje i uvažavanje na svakom koraku, kaže Borko Surudžić za “Sportski žurnal”.

Sličnog mišljenja je i Mladen Kocić, koji ipak smatra da mesto huliganima nije na sportskim događajima.

- Ostajem u Nacionalu. Prekid derbija nema veze sa nacionalizmom. Nas dvojica iz Srbije nismo bili meta navijača Dinama, problem nije natao zbog nas, priča Mladen Kocić.

banijsko vece cbc
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc