morem plovi
SPLIT
- U derbiju hrvatskog prvenstva između Hajduka i Rijeke (1:1) u Splitu, fudbal je bio u drugom planu. Meč je obeležilo vređanje Srba, poruka “Torcide” na ćirilici i upad navijača domaćih u teren.

Haos na utakmici Hajduka i Rijeke... Ovoga puta u režiji navijača tima iz Splita. Prvo su pristalice domaćih, po staroj dobroj navici, provocirali goste porukom da su “ljubitelji Srba”. Istakli su transparent “Morem plovi jedna mala barka“ i to na ćirilici.

Ni ovoga puta nije moglo da prođe bez skandiranja “Ubij Srbina“ i “Za dom spremni“.

Hajdukovci su na rasnoj osnovi vređali i strelca gola za Rijeku Hamzija Barija.

Ni to nije sve, navijači domaćih su upali na teren i pokušali su da se obračunaju sa sudijama. Član “Torcide” je nesrećnog arbitra Marija Zebeca jurio u kaznenom prostoru svog tima. A zahvaljući reakciji igrača izbegnut je veći skandal.

Da stvar bude još gora, huligan sa palicom nije želeo da se vrati na tribinu, nego je čekao policiju da ga uhapsi. Tek posle zvižduka celog stadiona, obezbeđenje je reagovalo i privelo izgrednika.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc