Saša Tomić
ALMATI
- Saša Tomić jedan je od četiri suca završnog turnira UEFA Futsal Cupa! Veliko priznanje UEFA je dodijelila najboljem hrvatskom arbitru koji se tako potvrdio kao ponajbolji sudac pod okriljem UEFA-e. Podsjetimo, Tomić je poslijednjih godina stalni sudionik velikih natjecanja.

Tako je prošle godine Saša Tomić sudio na EURO-u u Srbiji, te na Svjetskom prvenstvu u Kolumbiji, te je također bio jedan od sudaca završnog turnira UEFA Futsal Cupa. Prošle sezone Tomić je na završnom turniru u Guadalajari sudio polufinalni dvoboj između Pescare i Movistar Intera (2:4), te finale u kojem je Ugra Yugorsk porazila Movistar Inter rezultatom 4:3.

Uz Sašu Tomića, na završnom turniru UEFA Futsal Cupa sudit će još rumunjski sudac Bogdan Sorescu, Mađar Gábor Kovács, te Talijan Alessandro Malfer.

U utakmici za treće mjesto od 13 časova sastaće se Ugra (Rusija)  i Kairat (Kazahstan), dok je finale zakazano za 15:30 zakazano finale između portugalskog Sportinga CP i španskog Intera SP. Upravo ovu utakmicu vodiće Saša Tomić. Ovo je veliko priznanje za Sašu Tomića.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc