kapetan dragan
SPLIT
- Kapetan Dragan napustio je u petak Kliničko-bolnički centar u Splitu i prebačen je u svoju zatvorsku ćeliju na Bilicama. Javio se svom advokatu Slađani Čanković i kazao da se dobro oseća. On je u četvrtak pred zoru imao lakši srčani udar i odmah je prebačen u bolnicu gde mu je ugrađen stent. Dan posle operacije vraćen je u zatvor.

Sava Štrbac iz Dokumentacionog centra "Veritas" kaže nam da je Dragan Vasiljković imao ranije problema sa srcem.

- Hteli smo to da saopštimo kad je Kapetan Dragan izručen Hrvatskoj, ali on to nije dozvolio. Nije želeo da se o njegovim zdravstvenim problemima priča u javnosti - kaže nam Štrbac. - Kako mu suđenje počinje za mesec dana 20. septembra, verovatno će se proučavati njegov zdravstveni karton, da bi se ocenilo koliko će to uticati i kakav tempo ročišta on može da izdrži.

Štrbac nam kaže da su nedavno Srbi iz jednog dela Sidneja na humanitarnoj večeri prikupili 17.000 dolara za Kapetana Dragana.

- Svešteniku iz Australije Đuri Đurđeviću, koji ga je nedavno posetio, kazao je da ima dobar odnos sa čuvarima i kuvarima - ispričao nam je Savo Štrbac.
 
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc