Ante Gotovina
ZAGREB
- U Hrvatskoj bi u drugoj polovini februara trebalo da počne snimanje filma i serije o Anti Gotovini, a glavnu ulogu u filmu trebalo bi da glumi hrvatski glumac Goran Višnjić, prenosi regionalna televizija N1.

Film o hrvatskom generalu, koji je u Haškom sudu bio osuđen na 24 godine za ratne zločine, da bi presuda protiv njega potom bila poništena, režiraće hrvatski reditelj Antun Vrdoljak, na osnovu knjige Nenada Ivankovića "Ratnik, pustolov i general".

Gotovinu bi trebalo da glumi hrvatski glumac Goran Višnjić, koji se proslavio u američkoj seriji "ER", a kako mediji nagađaju, prvu ženu Ante Gotovine, Kolumbijku Himene Dalel, mogla bi da igra španska glumica Penelope Kruz.

Za potrebe snimanja u Gospiću i Zadru održavaju se audicije za statiste, a iz produkcijske agencije Serena navode da se traži veći broj muškaraca, žena i dece, kao i starijih osoba.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc