El. poštaŠtampaExport ICS

Krajiški likovni salon 13. oktobra

Događaj

Naslov:
Krajiški likovni salon 13. oktobra
Kada:
subota, 13. oktobar 2018, 19:00 h
Gdje:
Galerija Muzeja železnice - Beograd,
Kategorija:
Najave događaja

Opis

Detalj sa otvaranja prošlogodišnjeg likovnog salonaDetalj sa otvaranja prošlogodišnjeg likovnog salona

Zavičajni klub „Kninska krajina“ zajedno sa Udruženjem Srba iz Hrvatske i Srpskim kulturnim društvom „Zora“ Knin-Beograd, i ove godine organizuju već tradicionalnu manifestaciju Krajiški likovni salon.

Ovo je devetnaesti salon koji se organizuje u izbjeglištvu a ukupno do sada je održan 31 salon. Ovogodišnja izložba biće otvorena u subotu 13. oktobra 2018. godine u 19 časova u Galeriji Muzeja željeznica Srbije (Nemanjina 6).

Ovim putem molimo sve zainteresovane umjetnike da svoje radove za ovogodišnji salon mogu predati od 24. do 28. septembra o.g. u vremenu od 10 do 14 sati u kancelariji Udruženja Srba iz Hrvatske (Dečanska 8/IV, tel: 011/3231 994)

Radovi moraju biti opremljeni i galerijskog formata. Prije izložbe i štampanja kataloga izvršiće se selekcija radova.

Za organizaciju
Nikola Cerovac


Lokacija

Lokacija:
Galerija Muzeja železnice
Ulica:
Nemanjina 6
Grad:
Beograd
Zemlja:
Serbia

8. Čikaška kestenijada

oktobar
subota
6
8. Čikaška kestenijada u organizaciji Udruženja krajiških Srba "Prelo" održaće se u subotu 6. oktobra 2018. godine od 10 sati na imanju crkve Jovana Krstitelja 13847 Bell Rd, Homer Glen, IL Održaće se takmičenja u fudbalu, balotama i pastirske igre. U Muzičkom programu učestvuju Momo Stanić, D…
10:00 h
Hram Svetog Jovana Krstitelja

Krajiški likovni salon 13. oktobra

oktobar
subota
13
Zavičajni klub „Kninska krajina“ zajedno sa Udruženjem Srba iz Hrvatske i Srpskim kulturnim društvom „Zora“ Knin-Beograd, i ove godine organizuju već tradicionalnu manifestaciju Krajiški likovni salon. Ovo je devetnaesti salon koji se organizuje u izbjeglištvu a ukupno do sada je održan 31 sal…
19:00 h
Galerija Muzeja železnice