saobracajka u petrinji
PETRINJA
- Ova kišna i prohladna subota ostat će zapamćena po nemilom događaju koji se dogodio nešto poslije 21 sat, kad je zasada, iz neutvrđenih razloga, vozač koji je upravljao automobilom marke Citroen Xsara iz smjera Petrinje prema Sisku, provezavši se pored tvornice Gavrilović izgubio nadzor nad vozilom i prešao na suprotnu stranu pomevši ispred sebe sve ukrasno grmlje uz prometnicu i udario u drvo koje ga je zaustavilo – točno preko puta jedine petrinjske benzinske postaje na Senjaku u Sisačkoj ulici.

Stravična scena potpuno smrskanog automobila dočekala je djelatnike Javne vatrogasne postaje Petrinja koji su unesrećenog vozača izvukli iz vozila, a kolima petrinjske hitne pomoći je prevežen u sisačku bolnicu. Vozač je u vozilu bio sam. Očevid je u tijeku.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc