dvd divusa 60 godina
DIVUŠA - Dobrovoljno vatrogasno društvo Divuša održalo je 13. svibnja svečanu sjednicu Skupštine kojom su proslavili 60 godina postojanja ovog društva.

DVD Divuša, iako društvo iz malog naselja nadomak Dvora, može se pohvaliti tradicijom dugom 60 godina, ali i velikim brojem članova, njih oko 100-tinjak, pohvalio se uoči svečane sjednice Skupštine predsjednik DVD-a Divuša Marko Pavlović.

Svečanoj sjednici skupštine Dobrovoljnog vatrogasnog društva Divuša, koja je u povodu 60 godina postojanja ovog društva održana u Društvenom domu Divuša nazočio je i župan Ivo Žinić.

Župan je DVD-u i njegovom vodstvu poželio puno uspjeha u daljnjem radu te da nastave oko sebe okupljati stanovništvo Divuše, ali i okolnih naselja, poglavito mlade.
dvd divusa 60 godina 1
dvd divusa 60 godina 2

Župan je obećao kako će i Županija i njena Vatrogasna zajednica pomoći DVD-u Divuša da mogu još kvalitetnije funkcionirati, da imaju potrebnu opremu, da budu educirani i još se bolje organiziraju te uključe što više mladih u svoj rad, a vatrogasci Divuše su pak županu za pomoć u radu i opremanju društva dodijelili plaketu.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc