Policija 3
PETRINJA – Nepoznati počinitelj je od 30. listopada do 23. studenoga u mjestu Cepeliš, na području Petrinje, provalio u garažu 46-godišnjeg vlasnika, iz koje je ukrao dvije bušilice, brusilicu, škare za živicu, ljestve i druge predmete, počinivši štetu od oko 950 kuna. Od oštećenog je zaprimljena kaznena prijava, a za provalnikom se traga, javlja "Portal 53".

Teška krađa provaljivanjem je zabilježena i u Slatinskoj ulici u Petrinji, u kojoj je nepoznati počinitelj u petak, 23. studenoga, provalio u obiteljsku kuću 33-godišnjeg vlasnika, po kojoj je ispreturao stvari i ukrao nakit. Prema izjavi vlasnika nastala materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc