dss
ZAGREB - U Novinarskom domu u Zagrebu, 14. aprila 2018.godine, održana je Glavna Skupština DSS-a

U radu Glavne skupštine je sudjelovalo 60 od ukupno 72 delegata iz općinskih i gradskih odbora DSS-a iz Vukovara, Pakraca, Okučana, Gline, Petrinje, Vrginmosta, Dvora, Donjih Kukuruzara, Vojnića, Krnjaka, Karlovca, Ogulina, Saborskog, Rijeke, Plaškog, Benkovca, Obrovca i Gračaca.

Rad Glavne skupštine svojim dolaskom i pozdravnim govorim podržali su bivši predsjednik RH prof.dr.sc. Ivo Josipović, predsjednik kluba zastupnika SDP-a i bivši ministar uprave Arsen Bauk, potpredsjednik IDS-a i istarski župan mr.sc. Valter Flego, predsjednik Zajednice Srba Rijeka Milan Popadić.

Glavna skupština usvojila je Izvještaj o radu i Financijski izvještaj za 2017.

Dnevnim redom planirano je razrješenje rukovodstva i izbor novog, što je i učinjeno, a takav prijedlog obrazložio je dosadašnji predsjednik Jovica Radmanović. Radmanović je naglasio da se DSS gradi kao dostojanstven i koristan politički predstavnik srpske zajednice, te da u tom cilju prilagođava svoja kadrovska riješena i da nam nije cilj stvarati lične karijere već graditi zajednicu.

Dosadašnji predsjednik je predložio, a delegati jednoglasno podržali, Srđana Milakovića za predsjednika Demokratskog saveza Srba. Za zamjenika predsjednika delegati su izabrali Jovicu Radmanovića, za glavnog sekretara Sinišu Ljubojevića.

U upravno tijelo DSS-a, Glavni savjet, uz predsjednika, zamjenika predsjednika i glavnog sekretara, izabrani su Dušan Bjelajac i Miroslav Grozdanić.

DSS je izabrao i novi Nadzorni odbor u sastavu Dalibor Kukuruzar, Ilija Drageljević, Slobodan Tojaga, Mile Knežević i Slavko Baćić.
Predsjednik Srđan Milaković predložio je svoj plan i program rada delegatima Stranke koji su ga podržali jednoglasno.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc