mladost mladi
PETRINJA
– Nakon višegodišnjeg samo održavanja postojećeg stanja na igralištu Škole nogometa NK „Mladost“, odnosno bivšeg Gavrilovićevog igrališta, čelnici kluba, predvođeni dopredsjednikom Nevenom Žužićem i članovima Izvršnog odbora „zasukali su rukave“ i organizirali radove, te je cijeli prostor dobio novi izgled i funkcionalnost.

„Uredili smo dvije svlačionice za sve kategorije i našu trenersku svlačionicu. Također uređujemo i glavni teren, odnosno kosimo ga i zalijevamo redovito svaki tjedan. Ovdje trenutno treniraju igrači u pet kategorija: prstići 1 i 2, limači, te mlađi i stariji pioniri, negdje oko stotinjak djece. Svaka kategorija ima svog trenera, tako da nastojimo da bude što više stručnog rada i nastojat ćemo educirati naše trenere kroz programe UEFA-e, odnosno Nogometnu akademiju HNS-a. Na taj način opravdavamo i naziv Škola nogometa, jer djecu ovdje učimo i kulturi ponašanja, odgoju, pa onda tek svim ostalim nogometnim aktivnostima, tako da djeca ne izađu odavde samo kao nogometni znalci, nego i osobe koje će imati značajno mjesto u društvu.“ – kazao je Dalibor Sanader, voditelj Škole nogometa NK „Mladost“.

Uz njega u stručnom radu s djecom sudjeluju: Ivan Tolušić (prstići 1), Nikola Bartulić (prstići 2), Slobodan Borota (limači), Mario Kokan (mlađi pioniri), Veli Zenuni (stariji pioniri), Dominik Krsnik (kadeti) i Robert Perković (juniori).

Na kraju je pozvao svu djecu, bez obzira na uzrast, a koja žele igrati nogomet, neka im se pridruže.

Podsjetio je i kako su Prstići 1, u svojoj konkurenciji, u prvenstvu Nogometnog saveza sisačko-moslavačke županije, četiri kola prije kraja uvjerljivo osvojili prvo mjesto i naslov prvaka.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc