milan mico pasic
BEOGRAD
- Juče je u prostorijama redakcije portala Srbije Danas, održana komemoracija povodom smrti proslavljenog sportskog novinara i urednika Miće Pašića. Komemoraciji je prisustvovao veliki broj kolega, prijatelja, i članova porodice. Poslednji pozdrav čuvenom Mići uputili su njegov kum i novinar Frankfurtskih vesti Milan Jovanović, potparol FK Crvena zvezda Miljan Milošević, glavni i odgovorni urednik portala Srbija Danas Goran Lalić, kolega Sergej Komnenić...

- Neka ti je večna slava vrcavi vraže, vole te tvoji robovi novinarstva iz svih srpskih redakcija. Dobro znaj da mi smo u "biblioteci" čitamo pivo, a ti svrati, mlađi si - reči su koje su svim prisutnima dotakle srce i podsetile na uvek spemnog za šalu Miću Pašića.

Milan Mićo Pašić sahranjen je u 15h na beogradskom groblju Lešće.

Mićo je poreklom iz Dvora na Uni na Baniji.

milan mico pasic minut cutanja cz
Utakmica u Surdulici počela minutom ćutanja u znak počasti Milanu Mići Pašiću

Utakmica između Radnika i Crvene zvezde u Surdulici počela je minutom ćutanja u znak počasti Milanu Mići Pašiću, vrsnom sportskom novinaru i uredniku sportske rubrike portala Srbija Danas.

Milan Mića Pašić je više od 25 godina pisao o dešavanjima u FK Crvena zvezda i bio je jedan od najboljih poznavalaca dešavanja u klubu iz Ljutice Bogdana.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc