zeljko grcic beli i darinko dumbovic
PETRINJA
- U znak zahvalnosti Darinko Dumbović, gradonačelnik grada Petrinje, primio je u svom uredu Željka Grčića – Beloga. Prije nepuna tri tjedna Beli je ponovno spasio još jedan život na Kupi.

To nije prvi put, u mnogim situacijama reagirao je bez obzira na okolnosti i opasnosti po njega samoga i spasio desetke života. „Prije svega zahvaljujem ti se kao čovjeku koji je imao hrabrost skočiti u hladnu i veliku Kupu i da spasi nesretnu djevojku.

Zahvalnost izražavam u svoje ime i ime cijeloga grada Petrinje Svi drugačije reagiramo kad vidimo ljudsku nesreću ali ti si bez dileme više puta učinio humano djelo. Hrabri ljudi su kraj nas i ti si jedan od njih i zato ti hvala.“ – rekao je gradonačelnik Dumbović i naglasio kako će Belog, kao ponos grada Petrinje, kandidirati za Ponos Hrvatske.

Ovom prigodom Beli je ispričao što se točno događalo tog jutra na Gradskom kupalištu. Do danas je spasio desetak ljudskih života, te se prisjetio svog prvog spašavanja djevojke kada je imao 21 godinu.
Belog svi znamo koliko brine kako o Kupalištu tako i o ljudima koji svakodnevno dolaze, te je apelirao na roditelje da djecu ne puštaju same na Kupu, bez nadzora, jer voda je visoka sve do kupališta i opasna.

Vezane vijesti:
Čuvar kupališta Željko Grčić – Beli spasio djevojku koja je skočila u Kupu
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc