dan srednje skole glina
GLINA - Svečanim programom u Hrvatskom domu u Glini obilježen je Dan Srednje škole Glina. Svim učenicima i djelatnicima škole čestitala je ravnateljica Srednje škole Glina Marija Mrgušić-Novosel. „Naša škola slavi svoj rođendan i iako već lagano ulazimo u šesto desetljeće osjećamo se mladima, poletnima, veselima i razdraganima jer to veselje u našem srcu i zadovoljstvo čine upravo naša djeca.", poručila je Mrgušić-Novosel.

Svečanom programu obilježavanja Dana Srednje škole Glina prisustvovali su i gradonačelnik Grada Gline Stjepan Kostanjević te sisačko-moslavački župan Ivo Žinić koji je čestitao učenicima i profesorima Dan škole i pohvalio učenike za sve dosadašnje uspjehe. „Srednja škola Glina je najznačajnija ustanova koja obrazuje naše mlade ljude i mogu priznati da postiže izuzetne rezultate.

Gledajući aktivnosti koje su učenici i profesori imali u ovoj i protekloj godini vidimo da imaju jako puno hvalevrijednih aktivnosti. S te strane sam došao čestitati svim učenicima na zalaganju koje postižu u školi, a naravno i nastavnicima, profesorima i ravnateljici jer uzorno vode ovu školu, a to je nešto što je bitno za razvoj mladih ljudi.", istaknuo je Žinić i prisjetio se posjeta ministra znanosti, obrazovanja i sporta Predraga Šustara Srednjoj školi Glina u travnju ove godine. „Učenici su bili veoma aktivni i ministru su dali određene smjernice o tome što bi trebalo mijenjati u obrazovnom sustavu. To je ono što ja stalno ponavljam – osnovno školstvo, srednje školstvo, a pogotovo visoko školstvo ne može biti odvojeno od realnog života i na tome moramo puno više raditi.", poručio je župan.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc