hrvatska policija
PETRINJA
- Iz izvještaja Policijske uprave Sisačko-moslavačke izdvajamo kako je provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 42-godišnjim muškarcem utvrđeno da je u večernjim satima 10. kolovoza, u Vinogradima u Petrinji provalio u dvije vikend kuće. Iz jedne se udaljio ništa ne ukravši, dok je iz druge ukrao dvije deke, jastuk i kuhinjski nož. Ukradeni predmeti su vraćeni vlasnici, dok će osumnjičeni zbog ovih teških krađa biti kazneno prijavljen.

Nadalje, u protekla dva tjedna u Dragotincima nepoznati je počinitelj nasilno ušao u vikend kuću 57-godišnjeg vlasnika gdje je popio razna alkoholna pića te ukrao bocu pića i razne prehrambene artikle. Od 11. do 13. kolovoza također u Dragotincima nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću 56-godišnje vlasnice, iz koje se udaljio ništa ne ukravši .
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc