ustaski grafiti sisak
SISAK - Zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela oštećenje tuđe stvari, policija traga za nepoznatim počiniteljima koji su u neutvrđenom vremenu na spomeniku palim borcima autora Marijana Kockovića (1952.) u sisačkom Parku dr. Franje Tuđmana crnim sprejem ispisali grafit neprimjerenog sadržaja.

Također u Sisku u Zagrebačkoj ulici, na pročelju zgrade na kojoj je nacrtan mural, crvenom i crnom bojom ispisano je više grafita neprimjerenog sadržaja. Policijski službenici će o tome Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku proslijediti izvješće.

Inače, tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je pet kaznenih djela – tri na području Siska te po jedno na području Kutine i Novske. Počinjene su tri krađe, jedna teška krađa i jedno oštećenje tuđe stvari. Na prometnicama su se dogodile četiri prometne nesreće
ustaski grafit sisak 1
- dvije na području Siska te po jedna na području Petrinje i Gline. U dvije nesreće lakše tjelesne ozljede zadobile su četiri osobe, dok je u dvije nesreće nastala samo materijalna šteta.

Policijska uprava sisačko - moslavačka izvijestila je danas i kako je u srijedu, 17. kolovoza oko 20 sati u dvorištu obiteljske kuće u Staroj Subockoj, na novljanskom području, izbio požar na teretnom automobilu čiji je tovarni dio prerađen za smještaj košnica za pčele. U automobilu su se u tom trenutku nalazile 54 košnice s pčelama koje su u potpunosti izgorjele. Uz prisutnost inspektora za zaštitu od požara i eksploziva Policijske uprave sisačko-moslavačke obavljen je očevid kojim je utvrđeno da je uzrok požara otvoreni plamen, odnosno žar iz gljive koja služi za dimljenje pčela, a koju je 40-godišnji vlasnik ostavio upaljenu u kartonskoj kutiji u unutarnjem dijelu pčelinjaka. Požar su ugasili pripadnici DVD-a Stara Subocka. Oštećeni materijalnu štetu procjenjuju na oko 60.000 kuna.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc