Skupstina Udruzenja Banijaca 4
BEOGRAD - Dana 23.10.2016. godine na zahtev UO, održana je vanredna izborna Skupština u sali opštine Novi Beograd. Skupština je počela sa radom u 11 časova. Posle izbora radnog predsedništva, izabrani su zapisničar, overioci, verifikaciona i kandidaciona Komisija. Predsednik verifikacione Komisije, gospodin Savan Grabundžija, konstatuje da su od 125 članova Skupštine u sali prisutna 83 člana, da kvorum postoji i da Skupština može započeti sa radom. Nakon uvodnog izlaganja predsednika Skupštine gospodina Milana Žunića, salom se zaorila pesma naše ženske pevačke grupe „Banija“ ujedno i pobednika takmičenja na manifestaciji XIV Krajiški biseri u Plandištu.

Posle toga predsednik UO gospodin Miroslav Kovjanić dao je kompletan izveštaj rada UO za period 2015/2016. Nakon toga, predsednik Nadzornog odbora gospodin Dragan Cvetojević, izneo je finansijski izveštaj za 2015. godinu i za period 1.1.2016. – 31.9.2016. Konstatovao je da su sva sredstva potrošena u skladu sa zakonom. Posle toga pristupilo se izboru novih organa Skupštine. Imali smo dve liste predloga kandidata za organe udruženja.

I lista došla je na predlog 10 potpisanih članova Skupštine koju je izneo gospodin Gaćeša Milan.

II lista došla je na predlog UO koji je izneo gospodin Miroslav Kovjanić.

Na I listi za predsednika Skupštine predložen je Žunić Milan i dva potpredsednika Pero Popović i Dušanka Popović. Na II listi za predsednika Skupštine predložena je Dušanka Popović, a za dva potpredsednika Miloš Bajić i Pero Popović.

Za I listu glasalo je 15 članova, za II listu glasalo je 63 člana dok je 5 članova bilo uzdržano.


PREDSJEDNIK SKUPŠTINE:
Dušanka Popović

POTPREDSJEDNICI:
Miloš Bajić
Pero Popović

PREDSJEDNIK UPRAVNOG ODBORA:
Miroslav Kovjanić

POTPREDSJEDNICI:
Milenko Čučković
Marijana Borković
Đuro Klipić

OSTALI ČLANOVI UPRAVNOG ODBORA
Đuro Crljenica
Milan Tatišić
Sandra Končar
Stanko Buinjac
Stanko Eremija
Đorđe Samardžić
Bosa Đaković
Rade Putnik
Milan Gaćeša
Sabina Večerinović
Nikola Radić

NADZORNI ODBOR
predsjednik Dragan Cvetojević
Nada Micić
Boško Džaić
Vlado Šašo
Đuro GrubiješićOstale fotografije pogledajte u našoj FOTOGALERIJI


Ostale video snimke pogledajte u našoj VIDEO GALERIJI
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc