vatrogasci
DVOR NA UNI
-  Tijekom proteklog vikenda zabilježeno je pet požara i to na području Siska, Kutine, Petrinje, Dvora i Gvozda.

U petak, 13. siječnja u jutarnjim satima, u stambenoj zgradi u Dvoru došlo je do samozapaljenja čađi u dimnjaku. Do identičnog požara, odnosno zapaljenja čađi u dimnjaku, u prijepodnevnim je satima istoga dana došlo i u obiteljskoj kući u mjestu Crevarska Strana, na području Gvozda. U oba događaja požar se sam ugasio te na objektima nije nastala materijalna šteta.

Oko podneva u petak u Repušnici, na kutinskom području, izbio je požar na balkonu obiteljske kuće. Naime, ukućanka je čisteći peć na drva, žar iz peći stavila u plastičnu kantu te ju odložila na balkon, gdje se kanta zapalila, a vatra proširila na drva za ogrjev i letvice balkona. Požar su ugasili kutinski vatrogasci, a šteta se procjenjuje na nekoliko stotina kuna.

U subotu, 14. siječnja oko 18 sati, u mjestu Žabno, grad Sisak, jastuk koji je pao na uključenu električnu grijalicu i zapalio se, izazvao je požar u kupaonici obiteljske kuće. Požar su ugasili pripadnici Vatrogasne postrojbe grada Siska, a izgorjeli su grijalica i bojler. Vlasnik štetu procjenjuje na oko 3000 kuna.

U ponedjeljak, 16. siječnja oko jedan sat ujutro, u Petrinji se zapalilo krovište obiteljske kuće. Požar se s dimnjaka proširio na drvenu konstrukciju krova te je nagorjelo nekoliko greda, rogova i usb ploča. Ugasili su ga petrinjski vatrogasci, a vlasnik štetu procjenjuje na oko 3000 kuna, izvijestila je danas Policijska uprava sisačko-moslavačka.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc