Vaskrs u Petrinji 11
PETRINJA - Povodom praznika Vaskrsa, parohija petrinjska je organizirala već tradicionalnu vaskršnju humanitarnu akciju s ciljem uručivanja pomoći starima, nemoćnima, bolesnima i od bližnjih zaboravljenima.

Zahvaljujući ispruženoj ruci ljubavi i milosrđa većeg broja vjernika i prijatelja parohije petrinjske, koji su svojim donacijama pomogli ovo plemenito djelo, tijekom blagdanskih dana obavljene su posjete i pripremljenim darovima obradovani su pacijenti petrinjskog dijela Opće bolnice „Dr. Ivo Pedišić“, korisnici Doma za stare i nemoćne osobe u Petrinji, korisnici Doma za psihički bolesne osobe u Petrinji, kao i više obitelji i pojedinaca.

Paroh petrinjski Saša Umićević se zahvaljuje svima koji su svojom djelatnom ljubavlju prema onima koji su u bilo kakvoj vrsti potrebe, pokazali tko je u biti naš bližnji, podsjećajući na novozavjetne riječi koje glase: „Po tome će svi poznati da ste moji učenici ako imate ljubav među sobom”.

U akciju uručivanja paroh Saša Umićević uključio je i učenike Pravoslavnog vjeronauka iz O.Š. Jabukovac, a tijekom navedenih obilazaka pomoć se uručivala bez ikakve razlike među ljudima te nije bilo važno tko je koje vjeroispovjesti.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc