glina katastar sastanak
GLINA - U Gradskoj upravi Grada Gline gradonačelnik Stjepan Kostanjević održao je radni sastanak s predstavnicima Zemljišnoknjižnog odjela Općinskog suda u Sisku i Područnog ureda za katastar Sisak. U naredne tri godine područje katastarske općine Glina, koje se u ovom slučaju poklapa i s naseljem Glina, bilo bi napokon katastarski uređeno. Usklađivanjem zemljišnih knjiga vlasnici će napokon biti sigurni da će dobiti ispravne potvrde vezane uz nekretnine, pojašnjava voditeljica Zemljišnoknjižnog odjela u Sisku Dijana Ljubešić Pušić:

Ozren Šukalić, voditelj odjela u Područnom uredu za katastar Sisak, zadužen je za poslove nove izmjere i izlaganja na javni uvid podataka katastra i zemljišne knjige.

Osim što su podaci zastarjeli, od posljednjeg snimanja sagrađeno je oko 1000 objekata na tom području, koji će nakon postupka također biti uvedeni u katastar i zemljišnu knjigu. Sve će se to obaviti u suradnji Državne geodetske uprave i Grada Gline, pojasnio je gradonačelnik Stjepan Kostanjević:

Svi sudionici sastanka pozvali su sve stanovnike naselja Glina da se odazovu na poziv koji će im biti dostavljen na kućnu adresu.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc