Porodica Radomirović
Porodica Radomirović
Predstavnici Humanitarne organizacije Srbi za Srbe su posetili porodicu Radomirović iz Ravnog Topolovca. Otac Mile i majka Dragana žive sa četvoro dece: Aleksandar (14), Milovan (6), Mile (5) i Kristina (8). Blizanci Petar i Jovan se nalaze u Knjaževcu gde su otišli da rade za nadnicu i da pomognu roditeljima oko izdržavanja četvoro najmlađih.

Otac Mile odlazi u nadnice kada mu se ukaže prilika i na taj način izdržava porodicu. Mile i Dragana su izbegli iz Petrinje i Zenice i trenutno čekaju rešenje od Komesarijata za izbeglice o dobijanju starije kuće u selu.

Trenutno su podstanari i dobijanje kuće bi ih rešilo plaćanja kirije što bi im mnogo pomoglo u kućnom budžetu. Kreveti na kojima spavaju su dotrajali, kao i bela tehnika. Voleli bi da gaje stoku i na taj način obezbede sebi hranu i redovnije prihode. U porodici Radomirović se oseća veliko uzajamno poštovanje, pomaganje i ljubav.

Predviđeno je da se za njih obezbede svinje, koze, ovce, belu tehniku i krevete za šta je ovih dana potrebno skoro 2.000 evra. 
Radomirovici 4
Radomirovici 2
Radomirovici 3
Pozivamo sve ljude dobre volje da se uključe i prilozima pomognu projekte Humanitarne organizacije Srbi za Srbe koji imaju za cilj da pomognu socijalno ugrožene višedetne srpske porodice širom Balkana.

UKLJUČITE SE!

SMS na 7763 (100 din.)
Dinarski račun: 160-279491-71
Pay Pal: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Donatorska platforma: http://www.srbizasrbe.net/donacije
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc