police
GLINA
- Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je sedam kaznenih djela, od kojih su pet djela počinili nepoznati počinitelji. Četiri djela počinjena su na području Siska, dva na području Kutine te jedno na području Petrinje.
Počinjene su četiri krađe te po jedno oštećenje tuđe stvari, prijetnja i utaja.

U srijedu, 20. rujna oko 19.30 sati, u Glini je prilikom kontrole prometa zatečen 45-godišnjak, koji je upravljao vozilom sisačkih registracija bez upaljenih svjetala, iako je bila noć, te je bio pod utjecajem alkohola od 2,33 promila. Do otriježnjenja mu je određeno zadržavanje u posebnoj prostoriji policijske postaje te će biti prekršajno prijavljen zbog počinjenih prometnih prekršaja.

Od 15. do 19. rujna u šumi pored mjesta Mala Gorica na petrinjskom području, nepoznati je počinitelj posjekao i ukrao osam stabala hrasta kitnjaka. Od oštećenog 51-godišnjeg vlasnika šume, koji štetu procjenjuje na oko 15.000 kuna, zaprimljena je kaznena prijava zbog krađe.

Na području Siska je fizičkim sukobom zabilježeno jedno narušavanje javnog reda i mira, u kojemu su sudjelovala četiri počinitelja.

Na području Siska su se dogodile četiri prometne nesreće, od kojih jedna nesreća s jednom lakše ozlijeđenom osobom i tri nesreće u kojima je nastala samo materijalna šteta.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc