provala u petrinjski radio
PETRINJA – Sa utorka na srijedu 17./18.listopada ove godine, tri maloljetne osobe provalile su u prostorije Petrinjskog radija razbivši kamenom i uz primjenu fizičke sile, staklo ulaznih vrata. Odmah nakon utvrđivanja zatečenog stanja kontaktirana je policija.

Utvrđeno je kako su uz počinjenu materijalnu štetu provalnici ukrali ključeve službenog vozila Petrinjskog radija. Policija je brzom intervencijom provalnike zatekla u vozilu na Autocesti A11 kod naplatnih postaja Lekenik.

Počinitelji su ubrzo privedeni na daljnje ispitivanje u prostorije policije kao i na daljnju kriminalističku obradu. Provalom na Petrinjski radio počinjena je materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna, kako na ulaznim vratima, tako je šteta počinjena i na službenom vozilu Radija.

Ovim putem zahvaljujemo se djelatnicima Policijske postaje Petrinja i Policijske uprave sisačko-moslavačke na brzoj intervenciji i pronalaženju počinitelja, zahvaljujemo se na njihovom razumijevanju prilikom obavljanja očevida.

Također, ovim putem se ispričavamo svima onima čije današnje novinarske terene možda nismo mogli medijski popratiti, ali poručujemo kako nastavljamo dalje, iako je svatko od djelatnika pretrpio veliki šok zbog ovog događaja, jer za sedam djelatnika Radija, Petrinjski radio je sve, jedna smo mala obitelj kojima je ovaj posao sve, a svi znamo, kada netko takne u ono što najviše volite, ono što je vaše, što stvarate godinama, boli.

Još jednom za kraj, zahvaljujemo se svima na razumijevanju i porukama podrške koje su stizale tijekom cijeloga prijepodneva, poručuju iz Petrinjskog radija.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc