drink driving
GLINA
- Pola sata iza ponoći u nedjelju, 12. listopada, na Trgu bana Josipa Jelačića u Glini, vozač osobnog automobila sisačkih registracija nije se zaustavio na zahtjev policijskog službenika svjetlosnim znakom „STOP POLICIJA“ već je nastavio kretanje.

Nakon što je zaustavljen u Radićevoj ulici utvrđeno je da vozilom prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 1,34 promila upravlja 15-godišnjak.

Protiv maloljetnika će biti podnesen optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja temeljem Zakona o sigurnosti prometa na cestama, a kako se nalazio bez pratnje roditelja ili druge osobe u koju roditelji imaju povjerenje, doveden je u prostorije policije gdje ga je preuzeo roditelj koji je upoznat s odredbama čl. 93. Obiteljskog zakona, o čemu će biti dostavljeno izvješće nadležnom Centru za socijalnu skrb.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc