dvor sastanak most
DVOR NA UNI
- Župan Ivo Žinić i njegov zamjenik Ivan Celjak su u četvrtak, 16. studenoga 2017. godine, održali radni sastanak s načelnicima općina Dvor, Nikolom Arbutinom, i Novi Grad iz Bosne i Hercegovine, Miroslavom Drljačom kao i predsjednikom HGK – Županijske komore Sisak Borisom Mesarićem.

Središnja tema ovog sastanka bila je prekategorizacija međunarodnog graničnog prijelaza Dvor-Novi Grad. Do 2013. godine ovaj je prijelaz imao status graničnog prijelaza 2. kategorije, što je omogućavalo i putnički i teretni promet, ali je taj status izgubio i sada je njime moguć samo putnički promet. Sisačko-moslavačka županija ovu inicijativu podržava i nastojat će u granicama svojih mogućnosti pomoći kako bi do prekategorizacije došlo na korist gospodarstvenika Hrvatske i Bosne i Hercegovine.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc