policija
PETRINJA/SISAK
– Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 23-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine je utvrđeno da je na štetu 38-godišnjeg muškarca počinio prijevaru. Istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni početkom listopada na društvenoj mreži stavio oglas o prodaji stolarije, na koji se javio oštećeni 38-godišnjak s petrinjskog područja i dogovorio izradu stolarije za iznos od 3500 kuna. Za posao je osumnjičenom dao 1800 kuna predujma, no on mu stolariju nije isporučio i ugradio u dogovorenom roku od 15 dana te se prestao javljati na telefonske pozive. Zbog prijevare je kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu.

Zbog krađe drva je provedeno kriminalističko istraživanje nad 54-godišnjim muškarcem, kojega se sumnjiči da je u razdoblju od 8. do 10. studenoga u mjestu Donji Hrastovac, općina Sunja, u šumi za koju je znao da nije njegova posjekao 22 hrastova stabla te ih prodao. Odgovorna osoba oštećene tvrtke, u čijem je šuma vlasništvu, štetu procjenjuje na oko 30.000 kuna. Protiv osumnjičenog će Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku biti podnesena kaznena prijava zbog krađe.

Kriminalističkim istraživanjem provedenim nad 19-godišnjakom je utvrđeno da je u nedjelju, 26. studenoga u noćnim satima, u ugostiteljskom objektu u Kranjčevićevoj ulici u Sisku iskoristio nepažnju 20-godišnjakinje te joj ukrao torbicu s novcem i mobilnim uređajem, čime ju je oštetio za oko 2000 kuna. Mobitel je pronađen i vraćen vlasnici, a osumnjičeni će zbog ove krađe biti kazneno prijavljen.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc