PU
HRVATSKA DUBICA
- Zbog sumnje u pronevjeru provedeno je kriminalističko istraživanje nad četvoricom muškaraca u dobi od 32, 33, 36 i 38 godina.

Kazneno djelo je počinjeno 29. studenoga u obrazovnoj ustanovi u Hrvatskoj Dubici, u kojoj je 36-godišnjak zaposlen, a koji je s ostalima osumnjičenima dogovorio kupoprodaju lož ulja. Naime, 38-godišnjak i 32-godišnjak su kao vozači cisterne prilikom isporuke 10.000 litara lož ulja u obrazovnu ustanovu za potrebe grijanja, u rezervoar istočili samo 3000 litara, za što su 36-godišnjem zaposleniku ustanove, koji je ulje zaprimio, isplatili 10.500 kuna.

Dobit od preostalih 7000 litara vozači su namjeravali podijeliti sa 33-godišnjim vlasnikom cisterne.

Materijalna šteta počinjena ovim kaznenim djelom procjenjuje se na oko 32.000 kuna. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Kako neslužbeno doznajemo riječ je o Osnovnoj školi Ivana Kozarčanina u Hrvatskoj Dubici i domaru te škole. Šteta je učinjena proračunu Sisačko-moslavačke županije koja upravlja tom školom.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc