zastava
DVOR NA UNI
- Sisačko-moslavačka policija je, u sklopu svoje akcije „Mir i dobro“, 6. i 7. siječnja provodila pojačane mjere sigurnosti za vrijeme proslave Badnjaka i Božića za vjernike koji ga slave prema julijanskom kalendaru. Policija je istaknula kako su vjerska i druga javna okupljanja protekla mirno. 

No, policija je izvijestila kako je u subotu 6. siječnja, oko 15 sati, u mjestu Donja Stupnica 23-godišnjak, prilikom formiranja kolone radi odlaska u Dvor na liturgiju za Badnjak, na osobni automobil stavio zastavu Republike Srbije i tako želio sudjelovati u koloni, na što su reagirali i negodovali drugi sudionici pa je napustio kolonu, javlja Večernji list. 

Naknadno se vratio u kolonu, ali bez zastave na vozilu. U Dvoru je kod crkve zabilježena uporaba pirotehničkih sredstava nepoznate kategorije, a osobe su nakon upozorenja policijskih službenika prestale s njihovom uporabom.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc