2
PAPIĆI - Sinoć je u obnovljenom Društvenom domu Papići oživjela Banija! Proslava povodom Dana žena okupila je i mlade i stare mještane ovog i mnogih okolnih sela, pa čak i gradova sa područja Sisačko-moslavačke županije.

Vesela atmosfera, odlična hrana i piće i stara narodna muzika uživo, probudila je emocije i običaje zabavom koju je organizovao predsjednik Mjesnog odbora Papići Pero Kuzmanović.

Sve dame na ulazu su darovane prigodnim, unikatno izradjenim, autentičnim poklonima KUD-a Sunjanka.

Veselje je potrajalo do dugo u noć i podsjetilo na neke uspomene na davna, dobra vremena kada su zabave u domovima bile sastavni dio kulture i društvenog života.

Iako sve veći trend iseljavanja ljudi pokazuje da se život, kako na Baniji tako i široj regiji gasi, ovom proslavom je pokazano da srce Banije ipak još uvijek nije prestalo da kuca.


Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc