odbrana od poplave petrinja
PETRINJA - Na osnovu zahtjeva Državne uprave za zaštitu i spašavanje potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević donio je danas Odluku o upućivanju do 100 pripadnika Oružanih snaga Republike Hrvatske za pomoć na području ugroženom poplavama na području Sisačko-moslavačke županije.

Tako je na područje Letovanića upućeno 50 pripadnika Oružanih snaga, Petrinje 30, a u Hrvatsku Kostajnicu 20 pripadnika Oružanih snaga Republike Hrvatske, gdje će biti angažirani na obrani od poplave, javlja "Portal 53".

Podsjetimo, ministar Krstičević je u ponedjeljak, 12. ožujka 2018. godine donio Odluku o upućivanju do 100 vojnika za pomoć na području ugroženom poplavama na području Karlovačke županije. Trenutno je na području oko Mostanja u Karlovcu angažirano 15 pripadnika Oružanih snaga na punjenju vreća i izgradnji zečjih nasipa.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc