2
PETRINJA
- Povodom praznika Hristovog Vaskrsenja, parohija petrinjska je organizovala tradicionalnu vaskršnju humanitarnu akciju sa ciljem uručivanja darova ljubavi bolesnima, starima, nemoćnima i onima koji se nalaze na marginama društva.

Zahvaljujući ispruženoj ruci punoj ljubavi i milosrđa većeg broja vernika i prijatelja parohije petrinjske, koji su svojim donacijama pomogli ovo plemenito delo, tokom prazničnih dana učinjene su posete i pripremljenim darovima obradovani:


  • Korisnici Doma za stara i nemoćna lica,
  • Bolesni i nemoćni u petrinjskoj Opštoj bolnici,
  • Štićenici Doma za duševno bolesne odrasle osobe.

Na sam Praznik Vaskrsenja Gospodnjeg za 101 korisnika narodne kuhinje u Petrinji organizovana je podela vaskršnjeg ručka, kojem je prisustvovao i gradonačelnik gospodin Darinko Dumbović, dajući podršku humanitarnom radu parohije petrinjske.

Za kraj vaskršnje humanitarne akcije, u parohijskom domu u Petrinji održan je četvorodnevni sajam besplatne odeće i obuće.

Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc