policija
PETRINJA
– U Petrinji je u noći u subotu, 14. travnja, na štetu sina i oca starih 32 i 54 godine, počinjeno razbojništvo. Naime, dok su spavali do njihove su kuće došla trojica muškaraca u dobi od 20, 29 i 30 godina, koji su lupanjem probudili oštećene.

Kada ih je 54-godišnjak pustio u kuću, fizički su napali sina i oca, pritom im nanijevši lakše tjelesne ozljede, te su iz kuće ukrali njihove novčanike s bankovnim karticama i osobnim dokumentima, četiri mobitela i psa pasmine američki starford.

Tijekom subote osumnjičeni su uhićeni, ukradeni predmeti i pas su od njih oduzeti i vraćeni vlasnicima te su nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.

U razdoblju od 27. ožujka do 12. travnja nepoznati počinitelj je u Maloj Gorici, na području Petrinje, provalio u kuću 62-godišnje vlasnice i ukrao televizor. Šteta se procjenjuje na oko 1000 kuna.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc