ubistvo petrinja
PETRINJA
– U Ulici Slavoljuba Kostinčera na kućnom broju 12, sinoć oko 1 sat i 30 minuta nasilnom smrću ubijena je 43-godišnja Jadranka Šošić. Ubojstvo je počinio njezin nevjenčani 45-godišnji suprug D.B., koji je ubojstvo počinio, kako "Portal 53" neslužbeno doznaje, nožem.

Nakon ubojstva, 45-godišnjak se predao policiji, on je odmah uhićen, a potom je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje koje će dodatno utvrditi okolnosti ovog nesretnog događaja. Očevidom na mjestu događaja rukovodila je Županijska državna odvjetnica. Motiv ubojstva još uvijek nije poznat.

„Noćas 23.svibnja oko 1:30 sati u kući u Petrinji nasilnom smrću je preminula 43-godišnja žena. Zbog sumnje na ubojstvo uhićen je 45-godišnji muškarac nad kojim je u tijeku kriminalističko istraživanje kojim će se utvrditi sve okolnosti ovog događaja“, rekla je Iva Dvorski, policijska službenica za odnose s javnošću Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Kako je "Portalu 53" potvrđeno iz policije, nema nikakvih zabilježenih slučajeva narušavanja javnog reda i mira ili nasilja u njihovoj nevjenčanoj zajednici.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc